Om Mig


Och vad jag kan erbjuda dig för att må bättre

Pernilla Eriksson heter jag som driver FriskvårdsResursen

Jag är Medicinsk Massageteraput, Energimassör, Medicinsk Laserterapeut, SPA teraput och Karuna Reiki Master. Jag är även utbildat i vitaminer, mineraler & antioxidanter, öronakupunktur, akuNova akupunktur,  coppning och sport & kinesiologitejpning. I grunden har jag en undersköterskeutbildning bl.a.

Jag tycker om att jobba med att hjälpa människor som har smärta eller inskränkningar i rörelseapparaten.

Få människor att må bra genom olika behandlingar som massage, laser, SPA behandlingar och healing, tips och råd med rehabövningar, utbildningar mm

Supervänlig Personal


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida.